Nu börjar det! Vi vill ha dina idéer!

Idéinlämningen startar den 9 april och pågår fram till början av juni. Alla boende i Ormaryd, Solberga och Äng med omnejd kan lämna sina idéer via projektet hemsida eller under en av kommunens idékvällar där det också finns möjlighet att diskutera olika förslag med grannar och bekanta. Här hittar ni inlämning av idéer via hemsidan

Datum för idékvällar

  • Ormaryd, den 12 april kl.18 i Bygdegården.
  • Solberga, den 19 april kl.18 på Stubben.
  • Äng, den 9 maj kl.18 vid Centrumplan.

Har du frågor  om ”En halv miljon idéer” är du välkommen att kontakta projektledaren Jennifer Cronborn via e-post Jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

jennifer | Kategorier: Om projektet

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.