Snart börjar andra omgången i de norra delarna!

Snart drar andra omgången av ”En halv miljon idéer”  i de norra delarna av Nässjö kommunen igång! Boende i planeringsområdena Ormaryd, Solberga  och Äng  kan alla vara med och bestämma vad 250 000 kr ska användas till! Inlämningen öppnar den 9 april och det går att lämna in idéer fram till den 10 juni.

Tidsplan 2018 för de norra delarna

Processen norra delarna

Vill ni veta vilka idéer som kom in under förra omgången och vad som röstades fram så hittar ni det här

Har du frågor  om ”En halv miljon idéer” är du välkommen att kontakta projektledaren Jennifer Cronborn via e-post Jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

jennifer | Kategorier: Äng, Norra kommundelarna, Ormaryd, Solberga

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.