”En halv miljon idéer” – hjälp oss bli bättre!

”En halv miljon idéer” har genomfört sin första omgång.  Under 2018 kommer andra omgången starta upp i de norra delarna (Äng, Ormaryd och Solberga) för att sedan fortsätta till de södra delarna (Grimstorp, Fredriksdal, Sandsjöbygden, Stensjön) under 2019. För att kunna utveckla och förbättra ”En halv miljon idéer” vore det till stor hjälp om ni vill svara på frågorna nedan kring hur ni upplevt de olika stegen i processen.

Klicka nedan för att komma till undersökningen:

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=537062X116629935X29940

Om ni har några frågor om enkäten eller ”En halv miljon idéer” kontakta projektledaren Jennifer Cronborn på 0380 51 83 03 eller jennifer.cronborn@nassjo,se

jennifer | Kategorier: Om projektet

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.