Vilket förslag fick flest röster i Fredriksdal?

 Rösterna är är räknade och vi har ett resultat! 

 

I Fredriksdal fanns det 8 förslag att välja mellan och 116 personer har valt att vara med och påverka vilket förslag som ska bli verklighet. Med 28 % av alla röster kommer det under 2018 anläggas en hinderbana vid lekplatsen i Fredriksdal. På andra plats med 21 % av alla röster kom ”utveckling av lekplatsen”.

Ett stort tack till alla som varit med och engagerat sig i ”En halv miljon idéer”. Under 2018 kommer  förslaget om en hinderbana genomföras och efter årsskiftet kommer personerna bakom de vinnande förslagen bjudas in till vidare planering av genomförandet.

IMG_0230

Bild från röstningsmingel i Fredriksdal

 

jennifer | Kategorier: Om projektet

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.