Vi har ett resultat från Grimstorp

 Rösterna är lagda och deltagandet har varit stort!

I Grimstorp fanns det 9 förslag att välja mellan och 89 personer har valt att vara med och påverka vilket förslag som ska bli verklighet. Med 32 % av alla röster kommer det under 2018 anläggas en belyst slinga på impregneringsområdet i Grimstorp. På andra plats med 22 % av alla röster kom aktivitetsyta vid impregneringsområdet.

Ett stort tack till alla som varit med och engagerat sig i ”En halv miljon idéer”. Under 2018 kommer de vinnande förslagen genomföras och efter årsskiftet kommer personerna bakom de vinnande förslagen bjudas in till vidare planering av genomförandet.

jennifer | Kategorier: Om projektet

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.