Snart börjar röstningen!

 

Sedan inlämningen av förslag stängde i början av juni har  vi kontaktat alla som lämnat in förslag så att de kan berätta lite mer om sin idé. Totalt från Grimstorp, Fredriksdal, Stensjön och Sandsjöbygden finns det 44 röstningsbara förslag.

Den 1 november öppnar röstningen som görs via vår hemsida eller på våra röstningsmingel som anordnas i varje planeringsområde. Ni kommer kunna hitta all information kring förslagen och röstningen här på hemsidan men information skickas även ut via posten.

Om ni har några frågor är ni välkommen att kontakta mig  (Jennifer Cronborn) via epost Jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Glödlampa jennifer1

Vi laddar inför röstningen den 1-20 november!

jennifer | Kategorier: Om projektet, Södra kommundelarna

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.