120 inkomna idéer för utveckling!

Inlämningen av förslag till ”En halv miljon idéer” är avslutad och sammanlagt har det kom in 120 förslag från Grimstorp, Fredriksdal, Stensjön och Sandsjöbygden. De inkomna förslagen rör allt från utomhusbio, laddningsstationer för elbilar och utveckling av lekplatser

Jag (Jennifer Cronborn) som är projektledare kommer tillsammans med projektgruppen som består av representanter från tekniska serviceförvaltningen, kultur och fritidsförvaltningen, NAV Entreprenad och samhällsplaneringskontoret börja bearbeta de inkomna förslagen.

Bearbetningen innebär att vi:

  • Ser efter så att ditt förslag möter kriterierna.
  • Kostnadsberäknar ditt förslag.
  • Besöker platserna som rör inkomna förslag

Jag kommer även bjuda in de som lämnat in förslag till en uppföljningsträff i respektive område. Eftersom det är flera personer som lämnat in liknande förslag så kommer det finnas möjlighet att slå ihop och vidareutveckla förslagen tillsammans med de andra förslagsställarna.

 

Om ni har några frågor så är ni välkomna att kontakta mig på 0380-51 83 03 eller Jennifer.Cronborn@nassjo.se

Vänliga hälsningar

Jennifer

 

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.