Vilka idéer kom fram i Grimstorp på idékvällen!

Vilka idéer kom fram i Stensjön på idékvällen!

 I Grimstopr passade 15 personer  på att prata idéer med oss och sina grannar. Tillsammans listade vi styrkor, respektive svagheter, med Grimstorp  och dess omkringliggande landsbygd. Bland styrkorna nämndes badplatsen, föreningslivet och promenadslinga. Bland svagheterna nämndes bl.a. dåliga kommunikationer, buller och skolbyggnadens standar.

Grimstorp

När invånarna tillfrågades vad de skulle vilja ändra i området som skulle kunna rymmas inom ”En halv miljon idèer” kom många spännande förslag fram. Att utveckla promenadslingan runt lillesjön och utveckla badplatsen var några av dem.

Än är det inte för sent att komma med era idéer för Grimstorp med omkringliggande landsbygd, idéinlämningen pågår nämligen ända fram till den 4 juni!

Här lämnar ni in idéer via hemsidan

jennifer | Kategorier: Grimstorp, Om projektet, Södra kommundelarna

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.