Vilka idéer kom fram i Stensjön på idékvällen!

I förra veckan passade 20 personer i Stensjön på att prata idéer med oss och sina grannar. Tillsammans listade vi styrkor, respektive svagheter, med Stenjsön  och dess omkringliggande landsbygd. Bland styrkorna nämndes badplatsen, föreningslivet och lanthandeln. Bland svagheterna nämndes bl.a. dåliga kommunikationer, dåliga promenadvägar och att det inte finns en Bygdegård.

Poset      Neg

När invånarna tillfrågades vad de skulle vilja ändra i området som skulle kunna rymmas inom ”En halv miljon idèer” kom många spännande förslag fram. Att utveckla lekplatsen och skapa promenadstråk var några av dem.

Än är det inte för sent att komma med era idéer för Stensjön med omkringliggande landsbygd, idéinlämningen pågår nämligen ända fram till den 4 juni!samling

Här lämnar ni in idéer via hemsidan

 

 

jennifer | Kategorier: Södra kommundelarna, Stensjön

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.