Nu börjar det! Vi vill ha dina idéer

Idéinlämningen startar den 3 april och pågår fram till början av juni. Alla boende i områdena kan lämna sina idéer via projektet hemsida eller under en av kommunens idékvällar där det också finns möjlighet att diskutera olika förslag med grannar och bekanta. Här hittar ni inlämning av idéer via hemsidan

Datum för idékvällar

– Sandsjöfors 3 april kl.18 vid Sandsjöforshallen

– Stensjön 4 april kl.19 vid Missionshuset

– Grimstorp 18 april kl.19 vid Träffpunkten 2

– Fredriksdal 20 april kl.18 vid missionskyrkan

 

jennifer | Kategorier: Om projektet, Södra kommundelarna

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.