Kickoff för föreningar

Nu drar snart andra omgången av ”En halv miljon idéer” och denna omgång är det de södra delarna av Nässjö kommun. Boende i planeringsområdena Fredriksdal, Grimstorp, Stensjön och Sandsjöbygden  får alla vara med och bestämma vad pengarna ska användas till! Inlämningen öppnar under våren, datum kommer inom kort.

Vi börjar nu i februari med kick off för alla föreningar i planeringsområdena.  Tillsammans ska vi planera workshops för de boende för att kicka igång idéinlämningsfasen. Vi ska också spåna kring hur vi får ut informationen om En halv miljon idéer till så många som möjligt.

Stensjön: 7 februari kl. 18 i Missionshuset

Fredriksdal: 21 februari kl. 18 i Missionskyrkan

Sandsjöbygden: 23 februari kl.18 Sandsjöforshallen

Grimstorp: 7 mars kl.18 på Träffpunkten

Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta mig (Jennifer Cronborn) på 0380- 51 83 03 eller Jennifer.Cronborn@nassjo.se

 

jennifer | Kategorier: Om projektet

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentarer inaktiverade.