Mindre än 1 vecka kvar till röstning

Sedan inlämningen av förslag stängde i mitten av september har  vi kontaktat alla som lämnat in förslag så att de kan berätta lite mer om sin idé. Men vi har även bjudit in till fysiska träffar där möjligheten funnits till vidare diskussion och sammanslagning av förslag. Totalt från Äng, Solberga och Ormaryd finns det 21 röstningsbara förslag.

På tisdag nästa vecka öppnar röstningen som görs via vår hemsida och ni kommer kunna hitta all information kring förslagen och röstningen.

Om ni har några frågor är ni välkommen att kontakta mig  (Jennifer Cronborn) via epost Jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

 

 

 

jennifer | Kategorier: Om projektet

Om jennifer

Jag är projektledare för "En halv miljon idéer" och arbetar på kommunledningskontoret, Nässjö kommun. Har du frågor eller funderingar kring projektet är ni välkommna att höra av er via epost jennifer.cronborn@nassjo.se eller genom att ringa 0380-51 83 03

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *